15. jan. 2017

januar i glimt #1


resterne af en dejlig nytårsaften
en masse tv og film ... tsk tsknoget med at man kun må bruge 'stort skyl'

dette foto må jeg uddybe i et andet indlæg
influenza-ramt familie må nøjes med pizza
Ældstebarnet døde lidt da jeg købte denne jakke
Tænk at vi allerede er halvvejs gennem januar. Har lyst til at skrige "Stoooooop, Staaaaaands - det går for stærkt". Men de sidste 2 uger, set i glimt, viser mig dog at der trods alt er sket lidt ...


----------

20 kommentarer:

 1. Gud, den var da über-cool, den der jakke! I love it! ❤️ - hvad skete der med ældstebarnet undervejs i processen?...
  God søndag fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jakken er typisk mig, Maude. Ikke til hverdag - men casual halv-festlig, så kommer den jakke på. Selvfølgelig gør den det.
   Ældstebarnet rullede øjne og gryntede ord som "moar altså", "nej du gør det bare ikke!" og "piiiiiiinlig!".

   Slet
 2. På et tidspunkt skal man ikke lytte til sine børn når det gælder tøj. Senere kan de se deres mor igen som en kvinde med god smag :-)
  Er bogen god? Ønskede mig den i julegave, men fik den ikke. Overvejer at sætte den på fødselsdagslisten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Klart du skal sætte bogen på fødselsdagsønskelisten! Den er fuld af lune og finurligheder. Er sikker på du vil kunne lide den.

   Slet
 3. Ha ha ha ja, de der piger ruller ret så tit med øjnene af deres mødres tøj:o) fed jakke. Og take away pizza er altid godt - influenza eller ej:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. De tøser skal passe på at øjnene ikke ruller helt ud en dag.

   Slet
 4. Den var da sød,den med stort og lille skyl, så er man da ikke i tvivl om valget😉
  Tiden går stærkt, men bare vi huske at nyde den, så er det ikke så dårligt😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et sted hvor jeg var til møde, Laila. Synes det var så fint med de smileys, så jeg tog et billede af deres toilet. Hahahahahaha.
   Ja vi skal huske at nyde. Tak.

   Slet
 5. Åh hvad, det er da en total sej jakke. Og jeg er glad for at januar går så hurtig. Jeg skal nemlig på ferie i februar :-) yeah. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder helt fantastisk med ferie i februar, Birgitte. Kan godt forstå du glæder dig. Og tak mht. jakken ;) Den er cool sammen med et par jeans!

   Slet
 6. Tid er altid lang, når man skal vente på noget, og den er altid (for) kort, når den er gået :-)
  Tak for boganbefaling - tror jeg må i gang med lidt royal læsning ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, Ellen. Selv tiden er relativ ;)
   Håber du kan lide bogen.

   Slet
 7. Nu er jeg selvfølgelig kun interesseret i at få uddybet det tredjenederste billede. Er det sandaler, er det lidt hund, eller hvad har du egentlig gang i?
  Det er bare et spørgsmål om tid (til at gro lidt i blandt andet), før nogen vil synes, at den jakke er da ganske låne-værdig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover, hånden på hjertet, at jeg nok skal uddybe tredjenederste billede. Det er muligvis ikke så interessant som du forventer. Men der kommer et indlæg om det uanset.
   Går det virkelig sådan med tøjsmag?! Jeg er allerede lidt på den, da Ældstebarnet rammer min skostørrelse i løbet af forår/sommer - og hun er allerede i gang med udse sig flere at mine fedeste, farverige sneakers ...

   Slet
  2. Du har jo allerede svaret selv :-) Ja, sådan går det, men gælder kun de allersejeste og absolut dyreste ting, du har i skabet ...

   Slet
 8. Jeg har på fuldstændig samme måde, stands lige tiden lidt! Jeg så også at Dorte fra Familiefletninger lagde en madplan ind for uge 3 og min første tanke var, at hun skrevet forkert. Jetlag gør ikke situationen meget bedre, men lige nu, er jeg godt og grundigt rundt på gulvet... Jeg kan også rigtig godt lide din jakke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og velkommen hjem. Kan godt forstå hvis "jeres tid" er gået alt for hurtigt. Har nydt dine indlæg fra den sydligere halvkugle. Og tak, jeg glæder mig til en god anledning, hvor jakken kan luftes ;)

   Slet
 9. Skønne, billeder og fed, fed jakke. Lad være med at lytte til ælstebarnet, jakken er fin! Og hvad er det for nogle klip-klaps?! Jeg gætter ferie i de varme lande (eller Lalandia?!) Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, S. Åh de der klip-klaps har da allerede sat tankerne i gang. Det handler ikke om Lalandia. Så meget kan jeg love dig ;)

   Slet