20. dec. 2016

21 ord

Noget om et sprog der er demokratisk iflg. på information.dk

Hvis det kniber med at læse teksten - så klik på det første billeder. Så skal du blot bladre dér for at komme til det næste ord. Og det næste. Og det næste. Og så videre ...Åh ja til nr. 1 - og mange flere.
----------

6 kommentarer:

 1. Hahahaha, fantastisk... Og god jul. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Birgtitte. Og i lige måde :)

   Slet
 2. Ha ha ha ha kommer ikke til at savner BUM. Har aldrig forstået brugen af ordet og har aldrig selv brugt det. De fleste andre ord har jeg heller ikke opdaget. Lige bortset fra 'ord kan ikke beskrive' det er bare åh, hør på mig jeg har så ondt af de stakkels mennesker m.m. Et ord jeg gerne så ryggen af, er MAX. *Og så hyggede vi bare MAX' Øhhh.... det lyder så dumt men måske det bare er mig. Go' jul lige om lidt:o9

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist ikke bare dig der er træt af max (ikke Pepsi Max at forstå). Og der er sikkert også mange flere end lige disse 21 ord - i hvert fald kan jeg godt flippe lidt ud over "sygt træls". Men der skal nok mere end en enkelt artikel i Information til at ændre vores sprogadfærd. Det mener jeg i hvert fald! Bum.

   Slet
 3. Åh ja - en god liste over overflødige ord, og en liste som jeg sikkert sagtens kunne udvide lidt uden at anstrenge mig synderligt. Jeg er kun uenig i gluten - kan ikke helt se, hvad der er i vejen med det ord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også sikker på at du snildt kan komme på flere ord der gerne må uddø, Ellen.

   Slet