21. okt. 2016

3 tips til at sparke efterårsferien godt i gang

Jep. Stort set igennem efterårsferien nu. Weekenden tæller dog med, ikke?


Denne efterårsferie har jeg gjort 3 erfaringer der sparker den godt igang:  1. sørg for at lave hæslig "kom-med-din-bil-og-vi-vil-hjælpe-dig-med-at-super-rengøre-den-ind-og-udvendigt-aftale". Fantastisk beskæftigelse fredag eftermiddag i regn, mørke og uendelig kulde. 2 timer tog det. Mens børnene var helt og aldeles overladt til sig selv og MineCraft.

  2. vær sikker på at have travlt nok på arbejde til, at samvittigheden byder dig at tage på kontoret hele mandagen for at genfinde nogenlunde overblik over opgaverne med deadlines i ugen efter ferien.

  3. buk under for børnenes ønske om ændringer på værelserne igen - som involverer bygge-opgaver Mester, flytten rundt på møbler mig, gevaldigt oprydningsprojekt børnene under kyndig overvågning af mig, sortering af vraget godt til affald, genbrug, salg og gemme.

Bonus: 

Smid regn, rusk og vådt vejr oveni med deraf føgende mangel på udendørsaktiviteter, med deraf følgende konflikter, med deraf følgende mental træthed, med deraf følgende usund trøstespisning, med deraf følgende oppustede maver og manglende energi. 

Halleluja for efterårsferie!

----------

Ingen kommentarer:

Send en kommentar