14. jul. 2016

Daim-is



Bund:
2 æggehvider
100 g. sukker
100 g. mandler (skal ikke smuttes)

Is:
1 l. almindelig vaniljeis
2,5 dl. piskefløde
3 stk. Daim (ca. 85 g.)

Pynt:
2 stk. Daim (ca. 55 g.)
Kiwifrugt


Fremgangsmåde

  1. Pist æggehviderne stive og pisk sukkeret heri - til marengsmasse
  2. Hak mandlerne fint og vend dem i marengs-massen
  3. Bag bunden i en 22 cm. springform ca. 30 min. ved 170 grader.
  4. Når bunden er bagt, stilles den til afkøling.
  5. Tag vaniljeisen ud af fryseren, hak den i mindre stykker og kom dem i en skål
  6. Pisk fløden stiv
  7. Hak de 3 Daim groft
  8. Vend fløeskum og Daim i vaniljeisen
  9. Kom isblandingen oven på den afkølede bund i springformen
  10. Stil det i fryseren, til isen er stivnet
  11. Tag formen ud lidt før servering
  12. Hak de 2 Daim groft og drys dem oven på isen
  13. Til sidst pyntes med skivede kiwifrugt



----------

Ingen kommentarer:

Send en kommentar