5. feb. 2014

bæredygtige forklæder

... eller nok ikke helt. Men i hvert fald syet af en brugt og lidt plettet voksdug. Kantebånd og sytråd kan jeg dog ikke helt stå indefor ift. bæredygtigheden, men kan vi ikke bare lege at det er det?!

Ældstebarnet skulle bruge et forklæde til fædre-pizza-aften i klassen. Og det forklæde vi havde i skuffen med Peter Plys på maven var både alt for lille og for lille som i kun for pattebørn. 

Så vi klippede på må og få i en kasseret voksdug, fik et nogenlunde forklæde-agtigt stykke ud af det - og lagde det væk. For så blev det aften/der blev andet der skulle gøres/tiden slap op/koncentrationen forsvandt pick any one you like.

Men nu 2 uger efter at den famøse fædre-pizza-aften for længst er overstået er både et voksen- og børneforklæde syet færdige. Yay! Nej nej, voksenforklædet var altså ikke tiltænkt Mester med blomster und alles ;o)
Der ligger fortsat 2 klippede voksenstørrelse forklæder på spisebordet. Mangler jo kun det der kantebånd, som jo så også er den største opgave ved at lave dem. Nå, mon ikke også de bliver færdige en dag?


----------

Ingen kommentarer:

Send en kommentar