24. maj 2017

Angela Merkel, Trump, Støjberg og mange andre ...

Der blev ikke sparet på noget - ej heller underholdningen. Jeg kan fx afsløre at "så mange andre" blandt andet tæller Indisk pc-mand, Rysse, løbehjulspræst uzw. Sikke en god oplevelse vi havde - hele familien ink. Mårfar.

Og jeg taler her om Cirkusrevyen, som vi brugte lørdag aften på. Specielt Angela Merkel (Lisbet Dahl) fik altså mig til at hulke af grin. Og kender I det? Når nu man så vil fortælle om sketchen til andre, så er det ikke helt nemt at huske detaljerne. Så jeg vil nøjes med at sige at "Mutti" var skøn og fik os med på en lille EU-sang, som hun på vej ud af scenen fik nedgjort med et "ja, som om en skide sang kan ændre noget" eller noget i dén stil.Lise Bastrup ... haha hvor er hun altså ret fantastisk. Vildt dygtig og genial ansigtsmimik. I like! Det er hendes 2. år i Cirkusrevyen og jeg satser bestemt på at hun bliver ved mange, mange år endnu.

Så en stor anbefaling fra min side. Skynd jer at få fat i de sidste billetter, hvis Cirkusrevyen er noget for jer. Jeg kan afsløre at der fra i år er kommet polstrede stole.

---
Vi var naturligvis også en tur rundt på "Bakken" og spenderede også en lille hestevognstur i den forårsklædte skov. Skulle det være, så skulle det være. Vi havde en virkelig dejlig dag. Også Korsbæk var et rigtig godt besøg værd.

---
Udover de mange timer i Klampenborg, bød dagen også på "crashing af 9-år fødselsdag" havde meldt afbud men brugte alligevel 40 min på at køre uanmeldt forbi med gave og kram, til fødselarens store glæde.

Nåja ... og på vejen hjemad "kom vi til" at stoppe forbi bedsteveninden som bor alt for langt væk til at vi kan ses jævnligt og sludre den halve nat. Også spontant og lidt uanmeldt hun fik 50 minutters varsel.

Så 16 timer senere listede vi hjem til hunden, som var glad for at se os. Han havde dog haft selskab hele aftenen af naboens datter, som med glæde lå på sofaen og så film sammen med ham. Hendes forældre havde gæster og hun var tilfreds med at kunne smutte fra selskabet - og ovenikøbet tjene en lille skilling.

Sikke en dejlig, dejlig dag. Med dejlig på.

---
Så stor anbefaling af
 • Børnefødselsdags-crashing
 • Cirkusrevyen 2017
 • Hurlumhej på bakken
 • Korsbæk
 • Hestevognstur i den forårsklædte skov
 • Natlig venindesludder inkl. familier
 • Nabodatter med hang til film og hunde-selskab


Og så er der tidlig "weekend" nu. Ah men altså ... life is good!

----------

In English: Life is good!


8 kommentarer:

 1. Sikken en skøn energibooster der, og god weekend til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en rigtig god oplevelse at have sammen. Og tak i lige måde :o)

   Slet
 2. Ej, hvor det lyder som en fantastisk tur. Det er bare SÅ meget bedre at se det live, end i TV. Rigtig god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget helt andet end at sidde i py og morgenhår og se det i fjerneren (det har også sin charme). Stemningen er væsentligt bedre "live".
   Og tak i lige måde. Vi satser på skønt ude-vejr :o)

   Slet
 3. Hold da op, hvor nåede I meget på en dag. jeg har endnu til gode at se en revy og at se Korsbæk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det endte med at blive lidt kompakt. Men heldigvis ikke alt planlagt på forhånd, så det var noget med at mærke efter ;o)
   Stor anbefaling til både revy og Korsbæk. Har hørt at de guidede ture i LiseNørgaardByen er rigtig gode - så er der også adgang til Lauras køkken med mere. Så tjek lige det ud inden MC'en evt triller afsted ;o)

   Slet
 4. Ahmen altså, det lyder da bare som den bedste dag for alle, selv hunden ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en god dag, Birgitte. Også for hunden ;-)

   Slet