10. feb. 2014

kaninen - nu med kæreste på

Kaninen, som flyttede ind hos os i august, efter at have fået en helt vidunderlig start på livet hos Lise Halager, er nu blevet kønsmoden. Og det er lidt irriterende at den jumper ... okay det er mega meget voldsomt p**hamrende irriterende!

Men var det ikke en pige, spørger du? Jow jow, lige ind til den var blevet lidt større og veninde P som opdrætter kaniner i fritiden vendte den på hovedet og viste mig påhænget. Så kaninen er officielt en dreng - og pt. i høj grad en D.R.E.N.G.


Nåmen. Hr. Kanin trænger jo så til en dame. Og en hurtig rundspørge blandt børnefamilierne i kvarteret, er der sjovt nok ikke nogen der har behov for at lægge hunkanin til - og slet ikke bøvlet med resultatet efter følgende.


Så mød 'Fake'. Hun er nu flyttet ind til uldtotten:
Syet i blød blød fleece og stoppet hårdt ud med pudefyld. Lige den rette størrelse.


Og det lader til at Fake er en succes, jeg lader billederne tale for sig selv og det er så her at i skal holde evt. børn for øjnene ..."Hun lugter ikke helt som jeg havde forventet af en hun-kanin. 
What the h*** - anything will do!"


Og således blev der ro på ude i kaninburet igen. Og vi kan få lov til at fodre, nusse og klappe - uden at blive jumpet på! :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar