15. aug. 2013

Lindau am Bodensee

Lindau am Bodensee
- på den tyske side af grænsen til Østrig


Lindau er en virkelig dejlig plet i det aller-sydligste Tyskland. Altstadt ligger på en ø i Bodensøen men har også bredt sig et godt stykke inde på land.


Vi har været der flere gange - også fordi vi for 10 euro, kan holde 24 timer på en p-plads FORAN en campingplads lige 100 meter fra grænsen til Østrig. Og på campingpladsen har de en fin badestrand, desuden kan vi tanke op på vand, brusebade og nyvasket tøj. 

Vi er ellers slet ikke til campingpladser. Det er for dyrt og besværligt - for vi er på farten. Vi vil gerne køre nye steder hen og få nye oplevelser hver dag. Vi overnatter sjældent samme sted 2 nætter i træk. 

Så dette koncept passer os rigtig godt til en enkelt dag indimellem : )Der er mange skønne udflugter i og omkring Lindau. Selve byen er hyggelig med en lille havn - hvorfra du kan sejle til både Schweiz og Østrig, stort og bredt hovedstrøg med mange fortovscafeer, små snoede sidegader og en stor flot kirke midt i Altstadt.
Men man kan da også lige GÅ en tur til Østrig - langs søbredden. Der er en dejlig skovsti hele vejen, endda med fitness-redskaber undervejs, hvis man er til den slags... og lidt længere rundt om søen på den østrigske side, er der også svævebane til Spitze, så man kan komme op og se området fra en alpetop!

Fortsætter man meget lidt længere langs søen på den østrigske side, så ender man i Schweiz. Det var det vi kom til i år - lidt uventet. Men så fik vi et par dejlige dage i det smukke smukke alpeland. Ren bonus!- - - - - - - - - -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar