5. aug. 2013

Braunschweig - en by i Tyskland

Eet af de første stop på vores sommerferie i år, blev Braunschweig. En by der ligger lidt sydøst for Hannover. Og da vi så skiltene der viste vej mod Braunschweig, blev vi enige om at vi blev nødt til at se hvordan en by med sådanne et grimt navn, så ud. Hahaha. Så vi drejede af.


Vi kom ind til midtbyen gennem typisk gråt-i-brunt beton-ghetto og vi var både skuffede og samtidig lidt opstemte over at byen med det grimme navn også var virkelig grim. Virkelig!

Men... så kom vi ned i midtbyen. Og ghettoerne blev skiftet ud med flotte, gamle bygninger med bindingsværk og snirkler....grønne områder....torve....lækre hoteller.....et slot....en domkirke og meget meget mere. En virkelig lækker by som overrasker positivt!


Som så ofte før, indstillede vi GPS'en på nærmeste Turistinformation som stort set altid ligger i centrum og inden vi derefter gik på opdagelse, tjekkede vi så hvad byen havde at byde på.En hyggelig Altstadt med masser af shopping og caféliv. Solskin og godt vejr var med os og vi hyggede i den tyske by.Domkirken var virkelig imponerende... indvendigt. Stor, flot og kølig. Vi gik længe rundt og var stille og bare kiggede og kiggede...Inden vi var færdige med Braunschweig, brugte vi lige noget tid i en stor og dejlig park med søer, vandløb og en skøn legeplads til børnene.Hvis din vej en dag skulle falde forbi Braunschweig, så gør dig selv den tjeneste at dreje af og gå på opdagelse i byen. Det er turen værd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar