19. nov. 2012

badeværelsessysler

Ja, nu er der nok nogle af jer der tror, at dette er et uartigt indlæg. Men næe nej. Det kan man da ikke på en tidlig mandag morgen...

Nej det handler simpelthen om definitioner og forventningsafstemning, når nu jeg siger til yngstebarnet på 5 år, at han skal gå ud og fylde 'badekarret' op...Jeg mente jo med vand, men yngstebarnet mente åbenbart noget andet. Så det er mig der er begyndt at fylde vand i på billedet.

6 kommentarer:

 1. De er jo ikke mindre en helt fantastiske og super dejlige ;o))
  - lige som børn skal være.
  Kan dog afsløre for dig, at min er faring med drengebørn er, at de vil fortsætte med at være lige så konkret tænkende, også når de bliver ældre. Ret underholdende ;o)
  Håber at weekendens festligheder var lige i øjet.
  knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er nemlig så! : )¨
   Men OMG bliver det virkelig ved? *suk* jeg må tage nogle dybe indåndinger og træne smilebåndet så...
   Knus, Liv

   Slet
 2. Nej du har da de mest fantastiske unger. De har da godt nok sat kulør på din mandag morgen ;O)Ha ha...det smitter helt over til mig ;O))) Fedt at du har fået taget billeder af det, dem bliver du virkelig glad for at gense. Måske ikke lige en mandag morgen...men på mange andre gode tidspunkter. Kh Helle ;O)) (ha ha...smiler endnu)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle : )
   Ja, de banditter er heldigvis fulde af smil, som de glædeligt deler ud af!
   Kh. Liv

   Slet
 3. Rart at se livstegn fra jer, efter den weekend i havde lagt i støbeskeen til :-)

  Hjemme hos os fyldes badekarret på nogenlunde samme måde, og når der så oveni kommer et barn, så er der ikke meget plads til overs til vand ;-)

  Skønne hjerter hun har lavet...

  SvarSlet