12. jul. 2012

gråvejrstrøst

Blev så fristet af dette indlæg at det bare måtte testes af herhjemme. Så næste gang jeg kom igennem et supermarked røg der på forunderlig vis både saltefisk, digestives og mørk/lys chokolade i favnen ja ja - jeg er jo ikke typen der er så organiseret at jeg husker at tage en kurv, vel?!?


Altså...

  • 300 g mælkechokolade
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 pose salte fisk
  • 10-12 digestive kiks
Og så er det altså noget med et vandbad og røre rundt. At knuse nogle kiks groft og røre i. Men... husk nu at hakke/klippe de der salte fisk i god tid. Det kan ikke nåes mens chokoen smelter i vandbad. Nejnej. Jeg taler af erfaring her. Saksen klistrer sammen og kniven ditto. Nånej. Men altså - det bliver klistret og tager tid.

Hældes til sidst i form MED bagepapir. Vigtig detalje. Og stilles på køl. Når det er helt helt stift, kan hele massen/klumpen vendes ud og skæres i små bidder.

Det smager mums.

2 kommentarer:

  1. Ej det lyder helt vildt mærkeligt! Men også lækkert... måske.
    Det ser lækkert ud i hvert fald ; )

    SvarSlet